Multicall Business Services & Security NV werkt met verschillende partners. Op die manier kunnen wij een vlotte regionale service garanderen. Wij hebben 2 types partners. Enerzijds is er de 'dealer' die zich uitsluitend bezighoudt met de verkoop en commerciŽle ondersteuning van de regionale klanten. Anderzijds werken we met de 'dealer-installateur'. Deze houdt zich zowel met de commerciŽle als de technische ondersteuning.

Aangezien M.B.S.S. borg staat voor kwaliteit worden onze nieuwe dealers eerst gescreend. Onze dealers worden regelmatig bijgeschoold en beschikken over de volledige support van M.B.S.S. Met andere woorden bij onze dealers kan u de beste service verwachten.

Wilt u ook dealer worden? Vul dan hieronder uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op.

Bedrijfsnaam:

Contactpersoon: Functie:

Bedrijfssector:

Telefoon:

E-mail:

Belgie Ander land:

Provincie:

Ik beschik over eigen installateurs: ja nee
Ik beschik over een eigen installatieruimte: ja nee
Ik ben in de mogelijkheid om ter plaatse bij klanten te installeren: ja nee

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden opgeslagen in een bestand dat enkel wordt aangewend om u te contacteren. Conform de wet van 8/12/1992 betreffende de gegevensverwerking en de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, bezit u inzage en correctierecht van uw gegevens. Wilt u uit dit bestand verwijderd worden stuur dan een fax naar 053 76 78 79 of een mail naar info@multicall.be om dit te melden.